Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (5.20 secunde)
Ea a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu, prin intermediul Scolii de modelling Prince d‘Armeny.
Potrivit presei, GM favorizeaza RHJ, in timp ce executivul german si reprezentantii altor patru state, in care Opel are fabrici, sunt in favoarea ofertei Magna.
In prezent, revista americana pentru barbati are un tiraj de circa trei milioane de exemplare, comparativ cu anii ‘70 cand avea un tiraj de circa sapte milioane de exemplare.
• In 2008, dupa divortul de omul de afaceri, Mihaela Radulescu a trimis o scrisoare presei, in care vorbea despre amenintarile formulate de fostul sot la adresa ei si a copilului lor.
revista presei, unde avea impresia ca trebuie sa isi exprime parerile proprii, nu sa imi aduca la cunostinta ce este potential interesant in diferite publicatii.
Citeste pe larg revista presei din 29 iulie 2011 1. EVZ: Care sunt cele mai ieftine credite din istoria " Primei case" Costul total al imprumuturilor din program a crescut cu cateva mii de euro in a patra faza, raportat la cea anterioara, din cauza cresterii Euribor.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Revista presei /HotNews.ro: Consum de gaze la cote maxime.
In anul 1948 devine reporter la ziarul Sportul popular - fiind coleg cu Max Banus si Emanuel Valeriu - unde lucreaza pana in anul 1956, in aceasta perioada fiind si colaborator la emisiunile sportive ale Radiodifuziunii Romane, in anul 1950 devine absolvent al Academiei Comerciale, in anul 1953 scrie la revista Stadion, iar din 1956 devine reporter la Scanteia.
Revista presei /HotNews.ro: Reportaj. Acasa la femeia care si-a abuzat sexual copiii pe videochat. Viceprimarul satului:
70 milioane euro, suma platita artistilor interpreti si executanti de-a lungul timpului In cadrul conferintei de presa, Stefan Gheorghiu a facut o scurta trecere in revista asupra rezultatelor financiare obtinute de asociatie, de la infiintare si pana in prezent.
A adaugat, ceea ce declarase si cu alte ocazii presei, anume ca "Exista multe motive pentru a crede ca ele (OZN-urile) exista. ... Dar el a fost si abonat mult timp la revista britanica de ufologie Flying Saucer Review.
Fara un motiv anume, am trecut zilele aceastea in revista intalnirile pe care le-am avut in ultimii 10 ani cu Traian Basescu. ... I-am replicat ca nu poate si nu trebuie sa faca nimic pentru ca, in calitate de candidat, va fi cu siguranta in atentia presei.
Are prioritate LIBERTATEA presei sau simbolurile RELIGIOASE? ... Este nevoie de autolimitari, iar in acest caz, jurnalistii francezi au fortat nota exclusiv pentru a-si vinde revista, pentru a mari tirajul cu orice pret.
Sloganul Je suis Charlie (eu sunt Charlie) a ajuns, in doar cateva ore, sa exprime in intreaga lume solidaritatea cu jurnalistii publicatiei satirice Charlie Hebdo, dar si sustinere pentru libertatea de exprimare a presei.
Magda Marincovici este una dintre boieroaicele presei medicale si nu numai. ... paginamedicala.ro , paginafarmacistilor.ro, Puls Media Network, revista Ioana-Copilul meu / Ioana Visul Copiilor, ziarul Observatorul Medical etc.
Am ramas, de pe weekend, cu un apetit sporit pentru revista presei si, bineinteles, pentru comentariile analistilor. Va pot spune ca ma simt mai bine, mai in siguranta, stiind ca totul in politica romaneasca este atat de atent masurat, monitorizat si criticat.
Revista presei /HotNews.ro: Cazul Bodnariu, in Parlamentul European.
Revista presei /HotNews.ro: Un Imam din Koln: Fetele au fost violate pentru ca au fost pe jumatate dezbracate si erau parfumate.
Revista presei /HotNews.ro: Macelul necuvantatoarelor. Zeci de mistreti si caprioare, impuscate in partide ilegale de vanatoare Partidele ilegale de vanatoare au facut prapad in judetul Prahova.
google-analytics.com